Køkkenmontering og køkkenrenovering udføres af os​

Hos Dundee Tømrer & Snedkerfirma i Greve og omegn har vi specialiseret os i køkkenmontering. Vi arbejder især med HTH-køkkener, da vi er køkkenmontør for HTH.

​Vi laver naturligvis enhver form for køkkenmontering og køkkenrenovering, og det kan være alt fra en totaludskiftning til udskiftninger af låger og skuffer.

​Vi klarer alt fra opmåling til endelig køkkenmontering

​Der er forskel på køkkener i 60'erne og her i 10'erne, og det gælder alt fra husmor og madlavning til hårde hvidevarer og elektriske installationer.

​I 60'erne behøvede et køkken ikke at være ret stort, men i dag kommer hele familien i køkkenet. Derfor skal der være masser af stikkontakter og plads til alt fra ovne til iPad med madopskrifter.​

​Vi klarer alt fra opmåling til den færdige køkkenmontering, og vi tager gerne en længere drøftelse om, hvad I egentlig ønsker og har behov for.

Trenden går i retning af det mere individuelle eller måske værkstedskøkkenet, hvorimod det var samtalekøkkenet i 00'erne. På et tidspunkt skulle det være store amerikanerkøleskabe, men i en moderne køkkenmontering skal hvidevarerne ofte gemmes lidt væk.

​Få et uforpligtende tilbud på et nyt køkken

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger, hvis du ønsker et nyt køkken. Vi kommer gerne ud for at drøfte de mange muligheder inden for HTH og andre mærker, hvor vi kan afgive et uforpligtende tilbud på køkkenmontering.

​Du kan kontakte os på telefon 20 44 25 88 for en videre drøftelse, eller du kan sende en e-mail til dundee@dundee.dk.

Køkkenmontering og køkkenrenovering udføres af os​

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo