Udskiftning af døre i Greve og Karlslunde

Hos Dundee Tømrer & Snedkerfirma i Greve laver vi alle former for reparation, renovering og montering af døre og vinduer i Greve, København og omegn.

Det kan være, at vinduerne binder og skal rettes til, eller det kan være montering af dør og vinduer, som er moderne, vedligeholdelsesfrie og energivenlige.

Ring i dag

Alt fra reparation og montering af døre og vinduer

Vinduerne holder ikke evigt, og dertil kommer, at der hele tiden udvikles nye standarder inden for funktionalitet og energivenlighed.

​Jo ældre vinduerne og yderdørene er, jo større sandsynlighed er der for, at det bedre kan betale sig med udskiftning af vinduer og døre med lavenergiruder end at reparere på de gamle.

​Vi råder og vejleder gerne om, hvad der bedst kan betale sig, samt hvilke elementer der bedst passer til jer, jeres ejendom og situation.

​Det kan være i forhold til ejendommes arkitektur, personlige præferencer, fremtidig vedligeholdelse og det aktuelle budget.

​Det kan også være, at I ønsker montering af vinduer og døre i etaper, så projektet bliver delt over en vis årrække, hvor vi starter med køkken og dagligstue og slutter med en ny hoveddør.

Døre og vinduer på mål

Derudover har vi stor erfaring med specialtilpassede løsninger, hvor vi kan skræddersy døre og vinduer efter specifikke mål og ønsker. Vores dygtige håndværkere sikrer høj kvalitet og præcision, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller et større renoveringsprojekt. Uanset om I vælger standardprodukter eller skræddersyede løsninger, kan I forvente et professionelt og holdbart resultat, der lever op til jeres forventninger.

Hvad koster udskiftning af døre?

Der er meget stor forskel på, hvad det koster at få udskiftet dørene i ens bolig, da prisen afhænger af en række forskellige faktorer blandt andet, antal af døre der skal skiftes, hvilket materiale du ønsker, hvilket mærke de skal være fra mm.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Du er velkommen til at kontakte os for at få en pris på nye vinduer og døre, samt få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer, og vi tager gerne en god drøftelse om jeres ønsker og behov.
​Du kan ringe til os på telefon 20 44 25 88 eller du kan skrive til os på e-mail: dundee@dundee.dk

Vi tilbyder også hjælp til nyt tag i forskellige tagtyper.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo