Alt tømrer- og snedkerarbejde tilbydes i Greve & Karlslunde

Hos Dundee Tømrer og Snedker udfører vi alle tømrer og snedkeropgaver for private og erhverv i Greve, Karlslunde & omegn. Uanset hvilken opgave du måtte stå overfor, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har et erfarent team af kvalificerede tømrer som sætter en stor ære i at udføre kvalitetsbevidst arbejde.

Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, vi leverer derfor altid kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser.

Hos Dundee Tømrer og Snedker går vi meget op i den gode dialog med kunden, da vi mener at det er altafgørende for at få et tilfredsstillende resultat og som i kan få glæde af i mange år.

Din lokale tømrer i Greve, Karlslunde & omegn

Er du på udkig efter en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer? Så er du kommet til det helt rette sted, vi er et professionelt tømrer og snedkerfirma med over 25 års erfaring. Så der er ikke den tømreropgave vi ikke kan klare.
Du er altid velkommen til at ringe, også kan vi tage en snak omkring dit behov ud fra den tømreropgave du skal have klaret, og så finder vi en god løsning sammen.

Vi udfører tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser, til den aftalte tid og vi går ikke før opgaven er godkendt.

Vi udfører opgaver inden for:

- Specialopgaver imødekommes også

Kontakt os og få et tilbud på en tømrer og snedker opgave

Står i med en tømreropgave i skal have løst? og mangler i rådgivning eller hjælp til at løse det på bedst mulige måde, så er i velkomne til at ringe til os, så kan vi tage en snak om materialevalg, plantegninger eller hvad end i har brug for. og finde den bedste løsning på jeres udfordring.
I er velkomne til at ringe på 20 44 25 88 og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo