Moderne udestue i Greve og Karlslunde 

Går du og drømmer om at forlænge sommersæsonen en lille smule, eller elsker du generelt at have mere plads til de hyggelige aftenstunder? Så er en udestue helt sikkert noget du har overvejet.

Den består typisk af store glaspartier, som rigtigt giver solen sin ret i rummet hen over sommerhalvåret.

En udestue giver mere plads, hvis man lider en smule af pladsmangel, men den er også med til at åbne huset mere op, og give mere plads.

En udestue er ikke beregnet til beboelse og det er netop på denne måde den skiller sig ud fra en tilbygning. Hos Dundee Tømrer og Snedkerfirma står vi klar til at hjælpe dig med at opfylde dine drømme og projekter.

Kontakt os & hør mere

Skal du vælge en udestue eller en tilbygning?

Hvilken af disse du skal vælge til din bolig kommer helt an på hvad du ønsker, en tilbygning er en investering som kan give et større afkast på dit hus, hvis du engang vil sælge det. 

Der er også andre krav til en tilbygning i forhold til isolering osv. Hvor at det er der ikke til en udestue på helt samme måde, og det vil derfor oftest være nemmere at bygge denne. 

Men igen kommer det an på hvad formålet med din tilbygning eller udestue er. For det er også muligt at bygge en isoleret udestue, og den kan man anvende hele året rundt, hvilket også har sine fordele.

Hos Dundee Tømrer og Snedker, kan vi være behjælpelige uanset om du vælger det ene eller det andet, vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vi levere altid kvalitetsbevidste resultater i høj kvalitet.

Vi står også klar til at rådgive dig i forhold til hvilken af disse du skal vælge i netop din situation. 

Vi tilbyder også: 

Kontakt os og få et tilbud på din udestue

Hvis du ønsker at få et tilbud på din udestue, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på 20 44 25 88 eller sende en mail på dundee@dundee.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo