Tilbygning til hus i Greve og omegn

Går du og overveje at få lavet en tilbygning til dit hus i Greve, Karlslunde og omegn? Hos Dundee Tømrer og snedkerfirma har vi over 25 års erfaring i at opføre helt nye tilbygninger.

Uanset hvordan og hvorledes du ønsker at din tilbygning skal udformes, så kan vi være behjælpelige med processen.

Der er også en del fordele ved at bygge til, en af dem er at dit hus bliver en del mere attraktivt, og hvis du en dag ønsker at sælge dit hus vil prisen også være bedre. Det er muligt at lave en tilbygning der kan integreres med dit nuværende hus, så det ser ensartet ud.

Tilbygninger giver flere kvadratmeter

En tilbygning kan for mange være nødvendige fordi de lider af pladsmangel, eller hvis man ønsker at få tilbygget en udestue.

Men en tilbygning er også et billigt alternativ til en flytning, så hvis det er fordi der er pladsmangel er en tilbygning helt ideel.

Inden du beslutter dig for at bygge til, skal du huske at sætte dig ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du har brug for hjælp til dette, så er du velkommen til at kontakte os og så vil vi mere end gerne hjælpe dig.

Priser på tilbygning

Prisen på en tilbygning afhænger rigtig meget af størrelse, materialevalg og hvor mange arbejdstimer der skal bruges.

Vi kan ikke give en konkret pris før vi kender omfanget af opgaven. Omfanget af opgaven variere fra projekt til projekt, og derfor vil prisen også altid være afhængig af projektets omfang.

Kontakt os for at få et tilbud på din tilbygning

Står du og drømmer om at få lavet en tilbygning til dit hus? så er du velkommen til at ringe til os på 20 44 25 88 også tager vi en snak om muligheden for din tilbygning.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo