Udskiftning af vinduer i Greve nær Karlslunde

Hos Dundee Tømrer og Snedkerfirma udfører vi alle former for vedligeholdelser samt reparationer på vinduer og døre, og dermed kan vi også stå for udskiftningen af dine vinduer.
Vi udskifter og montere vinduer for private og erhverv, i lejligheder, huse samt kontorbygninger.

Vi kan udskifte og montere vinduer for dig, så uanset om du står i et nybyggeri eller blot har nogle vinduer som er slidte, så kan vi være behjælpelige.

Vi stiller gerne vores faglighed til rådighed inden vi påbegynder udskiftningen af dine vinduer, så hvis du har nogle spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan nemlig være svært at vælge hvilket materiale man ønsker, samt udseendet på ens vinduer. Da der er rigtig mange forskellige valgmuligheder, og det kommer i høj grad an på om du ønsker vedligeholdelsesfrie vinduer, om de skal være i træ og igen skal de matche resten af huset også.

Kontakt os & hør mere

Montering af vinduer i Greve og omegn

Så hvis dine vinduer er slidte, utætte eller at du blot står i et nybyggeri og skal have monteret nye vinduer, så kontakt Dundee Tømrer og Snedker i dag, vi kan nemlig udskifte dine gamle vinduer, på den måde mindsker du varmetab samt dårligt indeklima.

At få monteret og udskiftet sine vinduer er helt klart en god investering, da du allerede inden for 2-5 år har tjent investeringen hjem igen. 

Prisen på vinduerne afhænger i høj grad af valg af materiale, samt antallet af vinduer og døre du skal have skiftet, også selvfølgelig arbejdstimer der bliver brugt på at udskifte det hele. 

Vi tilbyder også: 

Kontakt os for udskiftning af vinduer

Ønsker du at få et tilbud på udskiftning af vinduer? så tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at rådgive og vejlede dig til at tage den beslutning der er bedst for dig.

Du er velkommen til at ringe på 20 44 25 88 eller sende en mail til dundee@dundee.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Montering af vinduer og døre i huse og lejligheder i Greve

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo