Tagrenovering og lægning af nyt tag i Greve og omegn

Trænger taget til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt tag? Hos Dundee Tømrer og Snedkerfirma tilbyder vi alle former for tagrenovering og tagdækning i godt håndværk og god kvalitet for kunder i bl.a. Greve, Karlslunde, Valby og andre nærliggende områder. Vi har over 25 års erfaring og servicerer private kunder, der vil have et tag til at holde i mange år.

​Vi tilbyder et bredt udvalg af tagtyper

Når det kommer til tagrenovering eller lægning af nyt tag, tilbyder vi en bred vifte af tagtyper, herunder:

  • ​Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag
  • Ståltag
  • Stråtag
  • Diverse andre tagtyper

​Vi udfører tagrenovering hele året rundt

Vi tilbyder tagrenovering og tagreparation året rundt, så tøv derfor ikke med at kontakte os uanset årstiden og vejret. Det gælder både tagrenovering og nyt tag i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

​Du kan desuden opnå store besparelser på din varmeregning, hvis du får isoleret dit tag godt og grundigt. Vi sikrer, at du får de bedste materialer til taget, og råder dig hele vejen igennem. Vi tilbyder rådgivning og vejleder gerne om, hvad der bedst kan betale sig samt hvilke elementer, der passer bedst til taget.

Hvad koster et nyt tag?

Priser på lægning af nyt tag og tagrenovering varierer naturligvis alt efter opgavens omfang, tagets størrelse og valg af tagmaterialer. Vi lover dog, at vi, i samarbejde med dig, finder frem til den bedst mulige pris, der matcher dine ønsker og dit budget. Har du brug for en professionel vurdering af dit nuværende tag, så tag endelig fat i os.

Ring for et godt tilbud på tagrenovering

Vil du gerne have mere information om vores priser eller muligheder for renovering af tag, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål ang. tagrenovering samt give en billig pris på din opgave.

​Ring til din lokale tømrer i dag på telefon: 20 44 25 88 eller send os en e-mail på: dundee@dundee.dk.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi kan også hjælpe dig med montering af vinduer.

Tagrenovering og lægning af nyt tag i Greve

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo