Montering af vinduer og døre i huse og lejligheder

Hos Dundee Tømrer & Snedkerfirma i Greve laver vi alle former for reparation, renovering og montering af vinduer i Greve, København og omegn. Det kan være, at vinduerne binder og skal rettes til, eller det kan være montering af dør og vinduer, som er moderne, vedligeholdelsesfrie og energivenlige.

​Alt fra reparation til montering af vinduer og døre

Vinduerne holder ikke evigt, og dertil kommer, at der hele tiden udvikles nye standarder inden for funktionalitet og energivenlighed.

​Jo ældre vinduerne og yderdørene er, jo større sandsynlighed er der for, at det bedre kan betale sig med udskiftning af vinduer og døre med lavenergiruder end at reparere på de gamle.

​Vi råder og vejleder gerne om, hvad der bedst kan betale sig, samt hvilke elementer der bedst passer til jer, jeres ejendom og situation.

​Det kan være i forhold til ejendommes arkitektur, personlige præferencer, fremtidig vedligeholdelse og det aktuelle budget.

​Det kan også være, at I ønsker montering af vinduer og døre i etaper, så projektet bliver delt over en vis årrække, hvor vi starter med køkken og dagligstue og slutter med en ny hoveddør.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Du er velkommen til at kontakte os for en pris på nye vinduer og døre, samt få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer, og vi tager gerne en god drøftelse om jeres ønsker og behov.

​Du kan ringe til os på telefon 20 44 25 88, eller du kan skrive til os på e-mail: dundee@dundee.dk.

Vi tilbyder også hjælp til nyt tag i forskellige tagtyper.

Montering af vinduer og døre i huse og lejligheder i Greve

Har du spørgsmål? Skriv til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

Din garanti

Byg Garanti logo

Dansk Byggeri logo